20 Nisan 2009 Pazartesi

Her Şeyi Bilen Kadın!

Bilenler bir yana, sık görüşemediğim arkadaşlarım ve askere gidişimle birlikte izimi kaybetmiş dinleyicilerim için bir açıklama yapmakta fayda var; Şubat sonunda askerden döndüm ve Mart başı itibariyle artık MyBilet'te görevliyim. Radyo Mydonose'daki projelere hala kısmen destek vermekle birlikte (ne kadar süreceğini bilmediğimiz) bir süre boyunca yine aynı holdinge bağlı MyBilet.com'da marka geliştirmeye yönelik projelerin sorumlusuyum.
Hal böyle olunca, zaten meraklı olduğum internet macrasıyla daha yakından ilgilenmeye başladım. Şimdilerde güzel işler görmek beni daha da mutlu ediyor artık.

Son günlerde karşıma çıkan en keyifli çalışma Lipton'un "Herşeyi Bilen Kadın" projesi... Aslında yeni bir fikir değil, başlangıcı 1988 yılına dayanıyor ve 1990ların sonundan itibaren lisanslı olarak satılıyor. (http://www.20q.net/) Zaten temeli de matematiksel bir olasılık hesabı, ama yine de insanı şaşırtan, heyecanlandıran bir yanı var.


Ama yeni fikirler bulmak kadar, varolan fikirleri iyi projelere uygulamak da önemli. İşte Lipton da bunu yapmış. Kaliteli prodüksiyon, doğru oyuncu seçimi (Şenay Gürler), doğru mecra ve kesinlikle çok başarılı ürün yerleştirme...
Siz de deneyin, bakalım Herşeyi Bilen Kadın sizin de aklınızı okuyacak mı?

http://www.herseyibilenkadin.com/

0 comments:

Yorum Gönder